Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Θέμα επιβίωσης και Πολιτισμού.


Ο Δήμος Πειραιά καθαρίζει τη Λεωφόρο Σχιστού και τα Βοτσαλάκια

Εκστρατεία καθαριότητας στη Λεωφόρο Σχιστού και την παραλία Βοτσαλάκια πραγματοποιεί την Κυριακή 5 Ιουνίου ο Δήμος Πειραιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για το δήμο.

Ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε ότι σχεδιάζει ένα νέο μοντέλο ανακύκλωσης και καθαριότητας, ενώ προανήγγειλε την ανάπλαση της πλατείας Κανάρη στο Πασαλιμάνι.

Είπε μερικά ουσιώδη ακόμη ο Δήμαρχος όπως :

«Ο πλανήτης επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του Ανθρώπου, αλλά όχι για να καλύψει την απληστία του».

Με αυτή τη φράση του Γκάντι, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος παρουσίασε τις δράσεις του Δήμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να νιώσουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι θέμα επιβίωσης και να πάψουμε να το κακοποιούμε με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο»

- «Και ως επιστέγασμα όλων αυτών διοργανώνουμε μια συναυλία με τη νεανική χορωδία του Ωδείου Τερψιθέας γιατί πιστεύουμε εκτός των άλλων ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι και θέμα Πολιτισμού» πρόσθεσε.