Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Επί προσωπικού


Δεν αντέχω άλλο βρε παιδιά. Δεν υπάρχει κανείς να τους μαζέψει τους αλήτες ;

Πανταχόθεν ΄Έλληνες πατριώτες ,κάντε κάτι ν’ αλλάξετε τον ρου των γεγονότων .

Αναστήσετε τις εποχές των θαυμάτων, των μεγάλων Ανδρών, των Εθνικών Ευεργετών,.

Πετάχτε τους στα μούτρα τα λεφτά τους.

Συνέλληνες το φιλότιμο μας , την αξιοπρέπεια μας την πουλάνε στα εξώφυλλα οι απόγονοι αυτών που κάψανε αναίτια τον τόπο μας, εκτελέσανε μανάδες πατεράδες μπροστά στα μάτια αθώων παιδιών που κάποια ακόμη είναι ανοιχτά .

Νοικοκυρές, εργαζόμενες, νέες και ηλικιωμένες Ελληνίδες γυναίκες .Άντρες , Νέοι γέροι και παιδιά μην επιτρέπουμε να ασελγούν στην υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά μας.

Οϋτε ένα ευρώ, σε γερμανικό προϊόν. Ούτε ένας Έλληνας τουρίστας ή επισκέπτης σε Γερμανικό έδαφος .Ακύρωση οποιασδήποτε συναλλαγής μαζί τους .Ακυρώστε τους δυναμικά, ολοκληρωτικά . Κανένα προϊόν με γερμανική ταμπέλα στα ράφια σας.

Κανένας τουρίστας στ’ ακρογιάλια μας. Μηδενίστε τους . Απαντήστε τους Ελληνικά

```````````````````````````````````````````````````````

Επιτρέψτε μου να σας παραπέμψω επίσης σε μια θαυμάσια ανάρτηση για το ίδιο θέμα। Αξίζει να πάρετε μιαν γεύση :
http://theofilou.blogspot.com/2010/05/focus.html
```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Ξαναχτύπησε το γερμανικό περιοδικό Focus, μετά το εξώφυλλο που παρουσίαζε την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη χειρονομία, και στο σημερινό του τεύχος εμφανίζει το ίδιο άγαλμα με τη μορφή ζητιάνας.

Όπως στο προηγούμενο πρωτοσέλιδο, τον Φεβρουάριο, έτσι και στο νέο, η Αφροδίτη της Μήλου εμφανίζεται περιτυλιγμένη από μία κουρελιασμένη ελληνική σημαία.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του Focus έρχεται να προστεθεί σε σειρά δημοσιευμάτων εναντίον της Ελλάδας, τους τελευταίους μήνες.

Στο στόχαστρο του γερμανικού Τύπου βρίσκεται, άλλωστε, και η γερμανίδα καγκελάριος, εξαιτίας της συμφωνίας για τον μηχανισμό στήριξης στην ελληνική οικονομία.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως «η στρατηγική της Ανγκελα Μέρκελ δεν απέφερε» και ότι «ουδείς μπορεί να πιστέψει τους Έλληνες» ότι θα προχωρήσουν σε ραγδαίες περικοπές δαπανών.